RAIDERS "напуска" играта, псувайки админа!
|
|
---|---|
#1 Removed user | 21.05.2013 01:48 |
662 Posts |
Понякога се чудя как тази игра за много хора е не само начин на живот, но и избиване на комплекси!?(n) |
#2 Removed user | 21.05.2013 01:54 |
463 Posts |
Хубаво е как изопачаваш нещата и пресилваш (clap) (chuckle) интересно ако нямаше лични подбуди щеше ли да пуснеш темата (chuckle) а нещата около 14-та ти ги обесних ще си е при теб :) жалко ,че цапаш името на Димо :) айде напиши ми сега още 250 писма с заплахи и моленици :D |
#3 Removed user | 21.05.2013 02:04 |
662 Posts |
На никои в тази игра несъм се молил, няма и да го направя. Май бъркаш учтивата дума "моля" с "моля ти се"! Но е нормално, след тези цветущи псувни, да бъркаш и думи! |
#4 Removed user | 21.05.2013 02:15 |
463 Posts |
Искрено ме размиваш (rofl) не видях никъде някой да ти се е молил за 14-та моля те не си измисляй кралче ..никой не те е излъгал 14-та ще си е при теб както ти казах още вчера ;д незнам за афторитета на Димчо но със сигорност е по добър от твоя царче на шампиони (chuckle) Каквото имам съм ти го казал на лично не съм сейрджия пиши си...сам се излагаш : ) |
#5 Removed user | 21.05.2013 02:43 |
332 Posts |
Те много хора си избиват комплексарщината в тази игра,така че вече нищо не може да ме учуди..А това да псуваш за некъв си виртуален мач e меко казано тъпо и глупаво,но все пак си е национална българска черта!Успех на човека,който е стоял зад този отбор...ама все пак това е само игра,нали?:) |
#6 Removed user | 21.05.2013 07:09 |
2617 Posts |
Честно казано ако бях на мястото на RАIDERS щях да напиша по-лоши словосъчетания... Не го съдете, заради еднократен изблик на ярост, всеки има нужда понеделник сутрин да отвори прозореца и да изкрещи с пълен глас "ДА ВИ ЕВА МАЙКАТА" (chuckle) |
#7 Removed user | 21.05.2013 10:34 |
662 Posts |
Аз невиждам защо обсъждате The KINGS, a необсъждате това: |
#8 Removed user | 21.05.2013 11:51 |
463 Posts |
Някой хора взимат играта доста на вътре ? А ти кралче как я взимаш ,че си се разпищял като госпожица ? Стой ако искаш пак до 2 часа да ми пишеш пак ама не не ти не я зимаш на вътре ? Миналия сезон загуби 2 финала и сега пълна подигравка нормално човек да си изпусне нервите :) |
#9 Removed user | 21.05.2013 12:28 |
662 Posts |
Аз като загубя финал поздравявам победителя! А ти вместо да се извиниш за псувнята и затова, че ме излъга се смееш! Съжалявам те! Май бързо забравяш стореното добро и че ако небеше The KINGS, Тонос още щеше да си купува акаунти и да си му спаринг партньор! Темата е за обида към администратора и играта , не е за мен... Замисли се!(n) |
#10 Removed user | 21.05.2013 12:52 |
463 Posts |
Не мога да разбера защо пишеш така все едно аз съм Димо ? Не аз те съжалявам ,че явно за теб външен свят няма само шампиони ти е в главата май ? Къв филм си набиваш немога да те разбера нещо взимаш или ? Темата за тонос беше пуснала не от теб а от Димо и ако не помниш и друго мениджъри се изказаха по въпроса но ти кралче на шампиони благодаря ти ,че ни отърва от тонос без теб незнам какво щяхме да правим велики (rofl) |